Gamla bilder 06-09

06-07

 

08-09


☝ ✯INFO✯ ☝

Inför själva tatueringen bör du vara frisk och inte ha alkohol eller blodförtunnande medel i kroppen.
Det är Ditt ansvar att ta reda på om du kan tatuera dig eller inte. Färgerna jag använder är av god kvalitet och inte allergi framkallande, (men lider du av allergier/överkänslighet kan det vara bra om du hör med din läkare).

Är du trött och hungrig eller i övrigt ur form kan det vara jobbigt att sitta still i en eventuellt ansträngd position. Se till att vara pigg och kry så känns det mycket lättare. Större tatueringar med flera färger görs med fördel i flera omgångar med minst 14 dagars mellanrum.

Innan själva tatueringen börjar rakas området och tvättas rent. Nålarna är engångstyp och alla verktyg m.m. rengörs i ultraljudstvätt och därefter steriliseras. Färgen som behövs hälls upp i mycket små doser under tatueringen gång och eventuell överbliven färg hälls ut. Allt restmaterial kasseras.

Oftast upplevs läggningen av konturer mest smärtsam och jobbig så härda ut och skuggning och färgläggning kommer knappt att kännas! Tänk på att du måste vara helt stilla. Måste du röra på ddig, säg till innan.

När tatueringen är klar smörjs den in med salvan och täcks med plastfolie som ska sitta i ca 4 h. Därefter ska du tvätta av överflödig färg med tvål; skrubba inte!
Badda torrt med steril duk /nytvättad handduk. Smörj med salvan 4 gånger per dag i ca 7-14 dagar och kom ihåg att fortsatt användning av kroppslotion förhöjer färgen i tatueringen och mjukar upp huden så att din kroppsmålning inte bleks eller krackelerar.
Undvik för mycket vatten, ta snabba duschar de första 2 veckorna.
Håll tatueringen luftig – Använd löst sittande plagg.
Låt tatueringen läka ifred så klia inte och ligg inte på tatueringen.
Läketid är ca 14 – 21 dagar så undvik direkt sol på det tatuerade området under denna tid. Använd gärna solskyddsfaktor även efteråt för att skydda tatueringen från blekning.

 

"SweetScull"

Fick ingen bra bild på sista tatuering igår.
Jag ska fråga Louize om hon kan ta bättre bild om en vecka och skicka till mig.

En session (sittning).

Ink: Intenze Zuper Black. Intenze Greywash. Intenze Greywash Soft.

Needles: RL 03. RS 13.


"Back to Black"

Tribal. Två sessions (sittningar).

INK: Intenze Zuper Black.

Needles: RL 05. M1 13.


"Rose & Heart Shaped"

Idag. En session (sittning).

INK: Intenze Zuper Black. Intenze Greywash. Intenze Greywash Soft.

Needles: RS 05. M 13.


"Rose & Heart Shaped" skiss

Igår ritade en skiss för idag.


✖Straight Edge✖

processen




RSS 2.0